Koken en eten
Afgelopen woensdag (ik ga doordat ik weer prednisolon ben gaan gebruiken weer elke week naar de poly) naar de poly geweest. Bloedbeeld is weer sterk gestegen en is bijna normaal, volgende keer zal ik de bloedwaardes en gewicht weer bijwerken.De laatste dagen ben ik weer druk aan het koken voor Heidi. Donderdag is Ada, mijn moeder, wezen eten. Ik had een heerlijk itiliaans 4 gangen menu voor haar en Heidi opgesteld:
Antipasta crostini (vooraf), met Prosciutto, vijgen en tomaat en Buffelmozzarella met spaanse peper en Purree van bonen met parmezaanse kaas;
Insalata (salade) van Frisse tomatensalade met mozzarella en basilucum;
Secondi (hoodgecht) van Penne met spek-spinazieroomsaus;
Dolci (nagerecht) Viennetta vanille ijs;
Bevande (drank) Water, rode wijn, koffie
Door de prednisolon krijg ik weer erge honger. Hierdoor ben ik weer een beetje gaan eten, ondanks dat ik nog steeds geen speeksel heb. Verder ben ik door de prednisolon ook last van slaapeloosheid, verkrampen van spieren, last van mijn ogen. Maar het doet zijn werk.
Reacties
- 29 Jul 2007 om 02:09:14 Door Els
-
hé René goed bericht over je hongergevoelens. Elk voordeel 'hep' z'n nadeel helaas... Overigens mijn speekselklieren werken wel hoor als ik zo je menu lees.
- 31 Jul 2007 om 01:02:09 Door saskia
-
je hebt de "viennetta" toch ook wel zelf gemaakt he? ;) vervelend van die bijwerkingen rene.. maar volgens mij moet je tijdens de nachtelijke uren, wanneer je niet kunt slapen, zelf maar eens aan een concept kookboek beginnen. wordt wel een succes-je volgens mij :) (ik bied mij aan als test-persoon)