vergrooting

Afstoting huidDoor René Goris op Wednesday 18 Jul 2007 om 07:09:33

Ik ben vorige week, na een langdurige afbouwperiode, gestopt met het slikken van Neoral (medicijn om afstoting tegen te gaan). Vorige week kreeg ik al een beetje last van mijn huid (rode vlekjes, jeuk). Vandaag blijkt het inderdaad om afstotingsverschijnselen van mijn huid te gaan.

Veel mensen zullen nu schrikken maar dit is eigen heel erg positief want dan doen de celletjes van Patricia hun werk goed, en zullen ze ook mogeljk stiekem achtergebleven leukemie-celletjes aanvallen. Nu is het alleen nog zaak om de afstoting van mijn huid tegen te gaan en celletjes laten weten dat mijn huid o.k. is.

Dus begin ik weer met het slikken van Neoral in combinatie met prednisolon (remt ontstekingsreacties = anti-inflammatoire werking en allergische reacties = immuunreacties).

Verder gaat alles goed.

Ps. ik heb mijn bloedwaardes ook weer bijgewerkt.


Reacties

18 Jul 2007 om 08:39:05 Door Dennis v R
Hey Rene, dacht al zoiets toen je belde vanmiddag dat je niet kwam. Hoop dat deze nieuwe "cocktail" zijn werk gaat doen ;)
19 Jul 2007 om 02:00:10 Door Vera en Peter
Hoi Rene, Gelukkig joh, dat dit bij het proces hoort. Ik schrok me rot toen ik het hoorde van Ada. Nou, laat die celletjes van Patricia maar hard hun best doen. Je bloedwaardes zien er goed uit. Houwen zo. Je gewicht is kom si kom sa, een paar kilootjes erbij kan geen kwaad. (maar ja, die rot speekselklieren). Hou je zelf in de peiling en we horen of zien wel weer van je. Geniet van je boot. Groetjes en ook aan Heidi. V. en P.
22 Jul 2007 om 11:12:16 Door Benno
ha René, als je zo erg gaat vervellen kan het ook betekenen dat je aan een verjongingskuur bent begonnen..? net als slangen...? al wil ik je zus daar niet mee vergelijken hoor, sorry Patries...:-)..never a dull moment with you, denk ik wel eens.. dapper hoor dat je zo optimistisch blijft... bootje zal daar wel goed aan doen heb ik ervaren...later!
23 Jul 2007 om 02:31:28 Door Guus R
Net zoals je vader ben je een opgeruimde, optimistische, jongen. Wat had Cees een charisma, wat voerden we altijd aangename telefoongesprekken. wat mis ik hem. Reuzejammer dat hij kennelijk niet in staat was om te leren hoe met het internet om te gaan, dan had ik hem vrijwel dagelijks mijn recentste foto`s kunnen sturen. René jongen; blijf doorgaan in de overwinnelijke geest van je vader. All the best..!
24 Jul 2007 om 06:53:18 Door Ulrike
Hi Rene, Hoe is het met je? Allereerst nog gecondoleerd met het verlies van je vader! Ik hoorde het vreselijke nieuws via Annette. Ik wist niet wat ik hoorde en ik wens jou, heidi en je familie dan ook al sterkte toe. Hier gaat alles zijn gangetje! Jesse is op 2 juli geboren en is een heerlijk ventje! John en ik hebben echt geboft met hem, hij huilt nooit, slaapt en eet goed en is natuurlijk de allerleukste baby die er is :) Hey Rene hou je taai en ik hoop dat de goede tijden weer snel zullen aanbreken voor jullie. Liefs, Ulrike
26 Jul 2007 om 01:34:06 Door Rob van den E
Hey Renee, Ik hoord van mijn vader dat je deze website hebt. Alle sterkte met het verlies van je vader, die ik alweer jaren geleden vooral op de tribune bij Feyenoord leerde kennen als een fijne vent. En jij natuurlijk ook alle sterkte met je ziekte. Groetjes, Rob

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???... lees meer.
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (... lees meer.
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ... lees meer.
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l... lees meer.
Guus
10-10-2017 12:11:39
TEST... lees meer.
test
06-03-2017 06:17:08
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer