vergrooting

CulinairDoor René Goris op Tuesday 15 Aug 2006 om 09:44:53

Laatste dagen ben ik erg culinair bezig, na eindelijk mijn voorraad kruiden, azijnen, oliën, etc op voorraad te hebben kan ik helemaal los gaan met mijn kookboeken en op het internet. Van thais, indonesisch, surinaams, hollands, italiaans tot grieks eten.

Gisteren op het menu

  • Romige tagliatelle met bladspinazie en roquefort
  • Salade met meloen, ananas, mango, appel
Vandaag weer even naar ziekenhuis geweest voor bloedcontrole. Alles was weer ligt aan het stijgen en is er besloten om mij pas komende maandag weer te laten komen. Een rustig afbouw weekje dus.

Heidi en ik gaan volgende week ook even een lang weekend er tussenuit naar het Golden Tulip Resort Schylge op Terschelling. U hoort hier nog wel een en ander over.


Reacties

16 Aug 2006 om 09:05:44 Door AlexT
Ziet er goed uit rene! Heb je een recept voor me van de romige tagliatelle met bladspinazie & roquefort? Ik kom meestal niet verder als bladspinazie wokken... Geniet van de rustige afbouwdagen!

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???...
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (...
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ...
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l...
Guus
10-10-2017 12:11:39
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer