vergrooting

Chemo dag 9,10,11 van 22Door René Goris op Monday 08 May 2006 om 10:54:06

Niets aan de hand ik zat afgelopen dagen gewoon een boek te lezen!

Voel me nog steeds prima, snel moe, hoofdpijn wordt iets minder, verveling slaat een beetje toe. Verlies ook veel gewicht, voornamelijk spiermassa, zover ik dat had.

Verder weinig nieuws, waarschijnlijk woensdag weer hersenvocht punctie en donderdag beenmerg punctie om te kijken of alle 'slechte' celletjes verdwenen zijn uit beenmerg.


Reacties

08 May 2006 om 11:07:01 Door Ulrike
Hey René! Gelukkig dat alles goed..ik vroeg me al af waarom er geen berichten stonden! maar met mij vele andere volgens mij ook! Ik zie aan je bloedbeeld dat de leukocyten goed dalen! Beter hoor! Maar uit je verhaal begrijp je dat je dus geen andijvie hebt gekregen dit weekend en dat de bloemkool goed gegaan is??!! Je spiermassa verdwijnt!? Nou Schwarzenegger was je toch al niet dus dat gaat straks weer goedkomen :) Succes vandaag weer en als we iets voor je kunnen doen of voor Heidi horen we het wel! Liefs, Ulrike
08 May 2006 om 11:27:34 Door Coen
Hoi Rene, je weet de spanning wel goed op te bouwen en ik hoop dat jouw boek net zo spannend was als ons regelmatige bezoek aan je livelog. Mooi om te zien dat je nog steeds jezelf bent. Enig cynisme kan geen kwaad in een ziekenhuis. Wellicht kun je me nog helpen, nu je je toch aan het vervelen bent. Vorige week hebben we onze boot te koop gezet op de botenbank en binnen 5 dagen! is hij verkocht (hadden we eerlijk gezegd ook niet verwacht). We zitten nu dus zonder en moeten op zoek naar een waardige vervanger. Helaas gezien onze leeftijd, nee we zijn niet uit 1969, valt een 2 voeter af. Zelf denken we aan een j80. Suggesties? groet. ook namens Paula, Coen
08 May 2006 om 11:39:59 Door Peter & Vera
Hoi Rene, We hebben wekelijks contact telefonisch contact gehad met Ada en Cees. We zijn ons wel rot geschrokken, maar jou kennende ga je met volle doorzettingsvermogen en humor er tegen aan. Wel een mooie site zeg, ik wist niet dat dit zo heette maar zo leer je nog wat. Dat is die bewuste "oude stempel " weet je wel. Zo zie je maar, techniek staat voor niks en het is een uitkomst om contact te houden. Als al die techniek jou er ook nog door heen sleept dan zitten we helemaal goed. Het is knap balen dat Tom nu net de waterpokken krijgt en dat de familie niet langskan kmoen. Veel bellen en mailen als het even gaat. Ik hoop dat je hoofdpijn wat minder wordt. Zeg jongen, goed eten, goed slapen en op z'n tijd ook een keertje goed gallen, dat lucht ook op. Hou je taai. Veel liefs. Peter en Vera. P.S. een raar e-mail adres, maar dit komt uit het ziekenhuis.
08 May 2006 om 12:04:49 Door joke
Hoi Rene, Gelukkig laat je weer wat horen. We maakten ons al ongerust. Ik heb van je vader gehoord dat alleen Heidi nog mag komen. Ook Cees en Ada moeten nu je weblog gaan gebruiken. Leert Cees het ook eindelijk. Hebben ze geen dikmakers in het ziekenhuis op de menukaart staan? Proef je nog wel wat je eet, of smaakt het inmiddels allemaal hetzelfde. Groetjes en sterkte, Joke
08 May 2006 om 01:30:18 Door Susan
Hoi Rene, Gelukkig, dat je toch nog wel een boek kan lezen en dat je hoofdpijn wat minder wordt. Balen dat je woensdag alweer zo'n hersenpunctie krijgt (hopen dat het dan weer niet erger wordt). Die waterpokken van Tom is wel net slecht getimed zeg! Op deze manier worden je bezoekjes wel erg sumier...... Hou je taai en ik mail wel weer!
08 May 2006 om 08:34:21 Door Els D
Hoi Rene, ik ben blij dat je weer in de lucht bent. We hebben echt heel even in spanning gezeten waarom het zo lang stil bleef. Dan moet het wel een heel spannend boek zijn geweest (Dan Brown?)en ik ben blij dat je het uit hebt ! De hoofdpijn inruilen voor een beetje verveling lijkt me uiteindelijk nog niet zo'n slechte deal? Nu al vast sterkte bij die nieuwe puncties!
08 May 2006 om 11:04:59 Door Astrid, Peter, Lianne & Rick
Hoi Rene, Wij zijn blij te lezen dat je nog dezelfde humor hebt en wat je spiermassa betreft, daar ws je toch al niet afhankelijk van (het zit hem meer in je hoofd en je (grote) mond). We hebben eerst na onze vakantie contact opgenomen met Patricia en van haar hoorden we het ook van Tom (had haar vanochtend ook al niet op school gezien). Tevens gaf ze ons het adres van deze site. Ziet er keurig uit en ook lekker overzichtelijk. Goede raad krijg je genoeg, zorg maar dat we nog een keer een wintersport vakantie kunnen boeken, zorg ik voor de wijn of bier. Groeten en tot lezens of horens, Peter.
09 May 2006 om 10:07:46 Door Piet en Nel
Hoi Rene , sorry dat we zo laat wat van ons laten horen . Zoals je ziet is het eindelijk gelukt . Petje af hoe je met je situatie om gaat ! We hoorden van Cees dat donderdag een belangrijke dag is . De komende week zal e-mailen niet lukken omdat we morgen vertrekken naar Turkye . Heel veel sterkte toegewenst en in gedachten zijn we bij je .
10 May 2006 om 03:32:37 Door saskia
zit je weer een boek te lezen rene? hetzelfde boek maar dan achter-ste-voren, of "schippers van de kameleon: the story continues"? ik hoop snel weer wat van je te kunnen lezen. vanavond ben ik in Bodegraven, dus hopelijk dan ook een update over jou. hou vol!
10 May 2006 om 04:15:15 Door Elmar
Ik wist niet eens dat je kon lezen! of hebben ze schippers van de kameleon: the story continues ook in gesproken versie? ;) Ben waarschijnlijk niet de enige die het zich afvraagt, maar kijk elke dag naar je bloedbeeld, zou je misschien in het kort een indicatie kunnen geven van wat goed is! Moet ik letten op de groene getallen of moet alles gewoon rond de 0 uitkomen! Vind het wel zuur voor je dat nu ook je ouders niet meer langs kunnen komen, dit terwijl je vader de enige is die over een onuitputtelijke voorraad raiders beschikt... :S Ik ga wel even voor je googlen of ik niet ergens hubba bubba of een ander soort uitgestorven snoepsoort voor je kan vinden als vervanging!

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???... lees meer.
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (... lees meer.
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ... lees meer.
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l... lees meer.
Guus
10-10-2017 12:11:39
TEST... lees meer.
test
06-03-2017 06:17:08
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer