vergrooting

Chemo dag 6 van 22Door René Goris op Wednesday 03 May 2006 om 10:10:20

Hoofdpijn trekt iets weg, arts heeft mij wel aangeraden zoveel mogelijk op bed te blijven liggen.

Morgen dus hersenvocht punctie, in de eerste waren een paar bloedcelletjes meegekomen met de punctie. Dit houdt in dat de punctie niet helemaal goed te beoordelen was doordat er 'kwade' cellen vanuit mijn bloed hoogstwaarschijnlijk in het hersenvocht gekomen waren. Vandaar morgen nieuwe punctie en voor de zekerheid klein beetje chemo terug in plaats van uitgenomen hersenvocht.


Reacties

03 May 2006 om 12:18:02 Door joke
Hoi Rene, Wat vervelend allemaal! Ik kan me goed voorstellen( en ook nog herinneren)dat de dagen lang gaan duren als je moet blijven liggen. Houd moed en sterkte voor morgen. Groetjes ook van Léon, Joke
03 May 2006 om 12:36:15 Door Anne van B
Hoi René, Goed om te lezen dat de hoofdpijn iets aan het wegtrekken is. overigens zou ik ook hoofdpijn krijgen van al die bloedcijfers, ik begrijp er eerlijk gezegd weinig van. Wel cool met die 'beursgenoteerde' rood en groen cijfertjes hoor! De site ziet er super toppie uit. Ik ben elke keer weer verbaasd hoe snel je zo’n site profi in elkaar zet. Overigens houdt Urike ons goed op de hoogte van je situatie. Ik was eerlijk gezegd nogal geschrokken toen ik het bericht hoorde, maar realiseerde dat je een sterke gozer bent, met een positieve instelling en een flinke dosis nuchterheid. Ik kan me voorstellen dat de verveling al toeslaat. Als je dvd-tjes (films) ofzo wilt hebben, laat dan gewoon ff weten, dan regel ik een stapel! (ik heb niet alleen maar thema films, anders zou je weer moeten kotsen, maar dan niet van de andijvie ;-) Overigens kan ik je ook helpen aan een nieuwe lading mp3-tjes.... Oja, ik heb netjes mijn email adres ingevuld, dus als je wilt, kun je me toevoegen aan je msn lijstje. Kunnen we on-line bijkletsen. Als je dat leuk/prettig vind, laat dan weten wanneer je weer bezoek kan/mag ontvangen. Ik kan altijd ff langskomen ’s avonds en overdag kan er ook altijd wel worden geschoven in de agenda. Heel veel sterkte! Groetjes, Anne PS: ik moet ook altijd kotsen van andijvie :-)
03 May 2006 om 02:40:07 Door saskia
Je moet me toch eens vertellen waar die "raiders" opeens nog vandaan komen trouwens. Heeft een zekere C. Goris een voorraad aangelegd ofzo, toen de rest van Nederland verplicht "twix" moest gaan eten? ;) Ik hoop dat je vandaag een goede dag hebt en dat je hoofdpijn minder wordt. Sterkte Rene!
03 May 2006 om 02:45:51 Door Jan-Willem, Marjolein & Kids
He Rene, je moet ook niet te lang die spelletjes spelen he das nie goed voor de hoofdpijn :-) kan me voorstellen dat de dagen lang duren, maar alles voor het goede doel en hebje 911 al gekeken ??? Ben het met Saskia eens hoe kom je aan die raiders ?????????????????
03 May 2006 om 02:57:22 Door Remko
Voor 1991 heette het nog Raider. Als het echt nog Raiders zijn Rene, dan zou dat wel de hoofdpijn verklaren ja :)
03 May 2006 om 03:53:40 Door Elmar
hey Rene, in het kader van beter goed gestolen dan slecht verzonnen kan je misschien wat delen van deze site halen http://home.wanadoo.nl/watisleukemie/ Is in begrijpelijk nederlands uitgelegd wat leukemie is en welke vormen er zijn, echt heel verhelderend en errug handig om je weblog mee te vullen! ;) Groetjes Elmar
04 May 2006 om 01:39:35 Door Heidi
Hallo Reneetje, whizwomen Heidi zit een beetje te stoeien met de reactie site, dat kun je wel weer zien natuurlijk. Nou ik hoop dat je je snel weer een beetje beter voelt. Groetjes en heeeel veeel kusjes van mij.
04 May 2006 om 01:43:34 Door Heidi
P.S. je mag blij zijn dat je daar alleen ligt, het is misschien een beetje saai, maar wel veeeel beter voor je gezondheid. Mijn zeer geliefde collega Wim G. te O. heeft hier namelijk in een zeer spontane actie besloten om zijn gympen uit te trekken en in mijn nabijheid te plaatsen, jeetje van de lucht die daaruit komt krijg je pas echt hoofdpijn. Wederom de groetjes van mij. ( en mijn zeer geliefde collega's natuurlijk)

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???...
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (...
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ...
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l...
Guus
10-10-2017 12:11:39
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer