vergrooting

Gisteren hectische offday, vandaag prima.Door René Goris op Tuesday 16 May 2006 om 11:12:46

Gisteren begon al gelijk slecht, zou om 11  uur een hersenvocht punctie krijgen. Helaas bleek dat mijn Hickman (invoer van chemo/bloed via infuus in hoofdslagader net boven het hart) het niet meer deed.

Om een hersenvocht punctie te mogen uitvoeren moeten een aantal bloedwaarden boven een bepaald niveau zijn, dus wordt er 's morgens vroeg al bloedmonsters genomen en na de uitslag direct bepaald wat ik extra die dag nodig heb.

Daarnaast had ik zwaar vocht te kort en was ik weer afgevallen (nog maar 60,5 kg) en ging ik bijna van mijn stokje. Na drie zakken bloedplaatsjes en plasma via een nieuw tijdelijk infuus kon ik eindelijk mijn hersenvocht punctie krijgen. Dit keer ging die in 1 keer goed. Uitslag weet ik waarschijnlijk vrijdag.

Vanmorgen dacht ik mijn haar te gaan wassen omdat ik mijn haar wou laten knippen, ik ben donderdag jarig en dan moet je er wel goed uitzien. Maar dat bleek niet nodig want er kwamen plukken haar uit mijn hoofd zetten, dus meteen de verpleegster gevraagd de boel er maar af te scheren voordat mijn kamer/bed vol ligt met haar.

Hickman is bekeken met rontgen en blijkt gewoon te werken, misschien heb ik vanacht wel zo gedraaid tijdens mijn slaap dat ie goed is geschoten.
Reacties

16 May 2006 om 01:13:01 Door Joke L
hoi Rene, fijn weer wat van je te lezen.Een van de weinige voordelen van mijn werk is dat ik zeer regelmatig op je weblog kan kijken, heb ik thuis niet zoveel kans voor met Hans en Ardy achter de PC.Ik had ook niet verwacht dat je je goed zou voelen na vrijdag,fijn dat de punctie nu wel gelukt is.Hopelijk gaat het vanaf nu alleen maar beter.Hou vol, groetjes Joke.
16 May 2006 om 01:38:53 Door Ulrike
Hey Rene, Zo vandaag gaat het dus beter dan gisteren da's mooi! Hebben ze al uitgevonden waarom dat Hickman ding verstopt zit? Nog maar 3 dagen en dan is de kuur klaar! Ff hopen dat je snel aansterkt zodat je naar huis kan en je kan gaan uitleven in de keuken :) Ik ben erg benieuwd naar je nieuwe kookkunsten! Ik spreek je gauw weer! Groeten aan Heidi! Liefs, Ulrike
16 May 2006 om 01:56:02 Door Joke
Hoi Rene, Zaterdagavond door Cees weer helemaal bijgepraat. Fijn om weer je verhaal te kunnen lezen en ook dat de punctie nu gelukt is. Knap dat je nog steeds de energie op kunt brengen om ons via je weblog op de hoogte te houden. Groeten ook van LĂ©on, Joke
16 May 2006 om 09:51:52 Door Benno
heftig verhaal hoor Rene, bij elke stap die goed gaat hoort bij jou kennelijk een halve stap terug. Dat gaat wel vooruit, maar met mate. Laten we maar hopen dat het extra grondig is op die manier? Alles bij elkaar wel een aparte manier om naar je verjaardag toe te leven. Die dag zullen wij niet thuis meebeleven, want wij staan op het punt naar Frankrijk te vertrekken. 6 juni zijn we weer terug. Mochten we de mazzel hebben een internetcafé tegen te komen dan zullen we beslist 'langskomen', maar anders neemt Elmar de honneurs wel waar; via de telefoon worden we dan wel bijgepraat. In gedachten zullen we de komende tijd bij je zijn. Heel veel sterkte en tot begin juni!

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???... lees meer.
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (... lees meer.
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ... lees meer.
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l... lees meer.
Guus
10-10-2017 12:11:39
TEST... lees meer.
test
06-03-2017 06:17:08
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer