vergrooting

WIA - terug naar afDoor René Goris op Wednesday 27 Feb 2008 om 02:20:53

Zoals ik twee weken terug vertelde, dacht na het gesprek met een verzekeringsarts van het WIA dat mijn aanvraag in behandeling was genomen. Deze arts was na een kort gesprek er van overtuigd dat op medische grond en op grond van het zeer goede (met zijn woorden 'uitmuntende') revalidatie beleid van mijn werkgever de aanvraag in behandeling genomen moest worden en zal ik uitgenodigd worden door een arbeidsdeskundige voor een vervolg gesprek.

Na overleg met een commissie (natuurlijk weer een commissie want alleen kunnen ze geen beslissingen nemen) van een man of 10 (gezellig hoor), een kopje koffie en (waarschijnlijk) een gebakje heeft deze arbeidsdeskundige heeft bepaald dat het helemaal niet nodig is mij uit te nodigen en heeft maar weer eens een kruis door hele verhaal gehaald en bepaald dat ik en mijn werkgever maar eens moeten bewijzen dat wij er alles aan doen voor een goede revalidatie in het arbeidsproces.

Waarna het weer door een commissie in een zogenaamd casuïstiekoverleg bekeken moet worden (met een kopje koffie en een gebakje, zonder mij of mijn werkgever gesproken te hebben).

Nederlandse ambtenarij! Moe/ziek word je ervan!

P.s. Dit moest ik even kwijt!




Reacties

28 Feb 2008 om 01:14:44 Door Peter en Vera
Hoi Rene, Hier word je toch niet goed van. Dit is bureaucratie ten top. Die arbeidsdeskundige (deskundig daar zet je ook je vraagtekens bij) moet eens goed in gesprek gaan met die verzekeringsarts van de WIA en dat er een betere communicatie op gang gezet moet worden. Gaat het verder een beetje? Hou je goed en groetjes van Vera en Peter.
28 Feb 2008 om 11:20:52 Door saskia
namens alle ambtenaren in de familie...onze excuses :( :( :( WAT ZIJN ZIJ SUF ZEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! als het nodig is schrijf ik een hele wollige ambtenaren brief voor je (kan ik goed)... misschien dat ze het in hun eigen stoffige taal wel eindelijk eens begrijpen
29 Feb 2008 om 12:06:44 Door joke en leon
Hoi René, wat een ROTZAKKEN!!!!!! Mijn ambtenaar heeft gelukkig op het allerlaatste moment besloten af te zien van een baan bij het UWV en heeft destijds de directeur al gezegd dat hij het een grote rotzooi vond. Wat vreselijk oneerlijk allemaal! Hou je haaks en groetjes!

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???...
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (...
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ...
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l...
Guus
10-10-2017 12:11:39
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer