vergrooting

Goed en minder nieuwsDoor René Goris op Tuesday 23 May 2006 om 08:45:52

GOED: Zoals jullie zien zien is mijn bloedbeeld ok en mag ik weer buiten mijn kamer komen en wat rondlopen.

MINDER: Door Hickman infectie moet ik kuur afmaken, dit duurt tot komende maandag. Er zijn toch nog wel wat slechte leukemie celletjes gevonden in beenmerg, dus krijg ik geen tijd 'vrij' maar gaan we direct door met de volgende kuur. Deze kuur is gedeeltelijk poliklinisch maar de eerste paar chemo's krijg ik via het infuus dus hier. Planning is dus ook veranderd en ik verwacht dat ik rond 5 juni naar huis mag.

Artsen zijn druk bezig met nieuw schema op te stellen, zodra ik meer weet laat ik het volgende schema weten. Waarschijnlijk begin ik volgende week dinsdag met de volgende kuur.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Dinsdag is het ook altijd artsen dag dus komt mijn arts wat later. Ik ben benieuwd wat hij gaat vertellen als mijn bloedwaardes werkelijk boven de minima liggen.

Gisteren met fisio gesproken, die stelde voor het allemaal niet te gek te maken. Rustig beginnen met interval training op fiets:

  • 1 min. stand 1
  • 4 min. stand 2
  • 1 min. stand 1
  • 4 min. stand 2
  • 1 min. stand 1
  • 4 min. stand 2
  • 1 min. stand 1
Later uitbouwen naar half uur en daarna zwaarder. Ik moest alleen zorgen dat ik niet buiten adem raak. Dus moet ik tijdens het trainen er op letten dat ik niet buiten adem raak (moet kunnen praten).

Ik hou jullie op de hoogte over de rest van de dag!!!

Reacties

23 May 2006 om 09:40:28 Door Carolien
He Rene, Jeetje zeg, ik dacht ik kijk weer eens op jullie website om een oogje op mijn broertje te houden ;) en ik krijg twee verrassingen in een keer: je hebt leukemie en je gaat samenwonen! In elk geval heb je iets om naar uit te kijken. Het beste hier vanuit Australie, Carolien (AKA Frank ze zus)
23 May 2006 om 12:36:02 Door Hans L
Hoi Rene, geweldig zo goed als het gaat. Stel voor dat je de colom Bloedbeeld veranderd in "bloed/zweet" overzicht. We wachten in spanning wat de artsen gaan zeggen. Hans
23 May 2006 om 12:45:12 Door Joke L
Hoi Rene, net samen met Hans je laatste nieuws gelezen. Mag je nu toch van je kamer af nu je nog een paar dagen chemo krijgt? Ik hoop van wel, even uit die "gevangenis". Hou je haaks, groeten van Joke uit Klundert.
23 May 2006 om 12:47:48 Door Saskia
5 juni: volgens mijn ambtenaren kalender (ja ja...) is 5 juni zo-wie-zo 2e pinksterdag (leuk), maar daarnaast ook (!!!) Prawas Din en de Milan Ka Dien: de immigratiedag van de Surinamers en de Hindoestanen. Ik zeg: prima moment dus dat jij met hen gezellig mee (terug) "immigreert" in de Nederlandse samenleving ;) Nog even volhouden René !
23 May 2006 om 07:54:39 Door Benno en Els
Het was kennelijk een goed idee van ons, Rene, om met vakantie te gaan, want vanaf dat moment is het alleen maar beter met je gegaan. Nu zitten we hier op een Frans Azerty toetsenbord op de camping te schrijven en je verhalen te lezen. Op de dag dat wij thuis komen ga jij ook naar huis en aan een nieuw avontuur beginnen, samen met Heidi. Tot aan dat moment blijven we je verhalen vanaf de camping volgen!!

Laatste 5 reacties
alweer bijna een jaar geleden dat ik hier was; hoe gaat het nu met jullie???...
Joop
17-01-2019 10:45:33
Je leeft nog steeds, dat is de allergrootste prestatie. Reuzejammer dat er een (...
Guus Rombouts
13-02-2018 04:55:06
Hallo Rene, nog steeds aktief met fietsen en koken? het blijft stil in het blog ...
Joop
09-02-2018 12:09:52
Binnen enige weken tijd enkele bekenden verloren. O.m. een jeugdvriendin welke l...
Guus
10-10-2017 12:11:39
Contact
Rene Goris, Goris IT
Brielle
Nederland
Doneer
doneer